Wie zijn wij?

Carrosserie De Roose werd in juli 1988 opgericht door Jan De Roose en Marleen Van Bastelaere te Bassevelde.

Er werd steeds gekozen voor de nieuwste apparatuur en de meest geavanceerde reparatiemethodes.

De kwaliteit van het werk en de service waren vanaf het begin voor de bedrijfsleiding van primordiaal belang, hierdoor zijn we aangesloten bij abs acout selected.

logo

Dit is een dynamisch netwerk van professionele en onafhankelijke schadeherstellers die hoge eisen stelt aan haar leden en dat komt u, de klant ten goede.

Ondertussen werd Carrosserie De Roose bvba als herkende hersteller aangenomen door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kwam er, naast de particuliere klanten en de garagehouders, een derde, grote klantengroep bij.

In januari 2001 werd gestart met de uitbreiding van de werkplaats enerzijds en van de burelen en de onthaalruimte anderzijds. Door de stijgende werkvraag breidde Carrosserie De Roose uit met een nieuwe spuitcabine en nieuwe voorbereidingszones. De totale werkoppervlakte bedraagt sinds juni 2007 nu 1400 m2. Ook de parking voor het cliënteel werd aan de behoeften van de klant aangepast en groeide uit tot 500 m2.

Ons bedrijf behaalde jaar na jaar verschillende kwaliteitserkenningen zoals AviCar+, acoat selected,...
Naast het carrosserieherstel werd in 2004 gestart met een lakkerij.
Bij Carrosserie De Roose werken momenteel 6 mensen. Zij zijn elk afzonderlijk verantwoordelijk voor een optimale kwaliteit en perfectie.

  • Carrosserie en Lakkerij De Roose
  • Landsdijk 81 A
  • 9968 Bassevelde
  • Tel: 093736073
  • Fax: 093735180