Herstellingen

Carrosserie De Roose en hun team stelt alles in het werk om uw wagen terug in perfecte staat te krijgen.
Alle herstellingen gebeuren met de nieuwste apparatuur en meeste geavanceerde reparatiemethodes. Bij het richten van het koetswerk wordt gebruik gemaakt van de meest up-to-date richtapparatuur.
Voor het lakken werd in 2007 een nieuwe spuitcabine in gebruik genomen. Deze is uitgerust met de jongste technische nieuwigheden die beantwoorden aan de geldende milieunormen. In deze cabine wordt gespoten met milieuvriendelijke watergedragen lak.

1. Service

Carrosserie De Roose kenmerkt zich vooral door zijn grote service en betrouwbare afhandeling van uw schadedossier. Wij stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te bedienen. Bij een herstelling kan u een beroep doen op één van onze vervangwagens en trachten wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden in het herstelverloop van uw wagen. Door onze nauwe samenwerking met alle grote verzekeringsmaatschappijen zorgen wij ervoor dat uw schadedossier volledig door ons wordt afgehandeld. U hoeft zelf dus niets te ondernemen!

brands

2. Quality Labels

  • Eurogarant: Onder het Eurogarant label geven we een garantie op de volledige herstelling van 3 jaar. Met daarbij het eurogarant logo (zie bijlage)
  • ABS: ABS is een groepering van 66 herstellers in Belgie die allen het Acoat Selected kwaliteitslabel dragen. Zij staan garant voor kwaliteit, goede service, professioneel opgeleide vakmensen en zoveel meer. Wil u meer weten over deze groepering, surf dan naar volgende website: www.abscarrosserie.be
    brands brands
  • Long life repair: met dit kwaliteitslabel krijg je een milieuvriendelijke service. Dit garandeert de duurzaamheid van de herstellingen.

3. Garantie

Ons bedrijf is lid van de Acout Selected groep. Dit is een exclusief kwaliteitslabel voor de onafhankelijke multimerkenschadehersteller. Concreet houdt dit in dat wij de geldende garantie van de constructeur overnemen op het herstelde gedeelte voor een periode van 2 jaar. Voor meer informatie mag u ons steeds contacteren.

  • Carrosserie en Lakkerij De Roose
  • Landsdijk 81 A
  • 9968 Bassevelde
  • Tel: 093736073
  • Fax: 093735180